is jouw vereniging klaar voor de nieuwe privacywet?

Bestel het stappenplan voor jouw vereniging.

AVG: Inspanningswet

De nieuwe AVG, oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming is vanaf 25 mei 2018 actief. De wet is niet vrijblijvend. Integendeel! Privacyzaken moeten geregeld én vastgelegd zijn.

Dit geldt ook voor sport- en cultuurverenigingen!

Alle vormen van verenigingen, groot en klein, moeten aan de AVG voldoen. De nieuwe wet verwacht van verenigingen om actief stappen te ondernemen: alles omtrent privacy uitzoeken, regelen en vastleggen.

Hoe zorg je dat jouw vereniging voldoet aan de AVG

Er komt veel op je af. De implementatie van deze wet kost tijd en staat ver van waar je als bestuurder van een vereniging mee bezig wilt zijn. En hoe zorg je dat je niets vergeet? Alles wat de wet van je verwacht, is door Stichting AVG verenigingen samengevat in een 15-stappenplan. Het is een online stappenplan waarmee je eenvoudig én op een juiste manier de AVG wetgeving kunt implementeren binnen jouw vereniging. Provincie Limburg stelt het stappenplan voor elke Limburgse vereniging kosteloos beschikbaar.

Bestel het stappenplan

Uw vereniging komt er niet onderuit zelf aan de slag te gaan met de implementatie van deze wet. Met behulp van het online stappenplan kunt u zelf de stappen doorlopen. Om toegang te krijgen tot het stappenplan is een code nodig. Na het afronden van alle stappen is uw vereniging AVG-proof en ontvangt de vereniging een certificaat.

Image
Image
Image

Bestellen

Bestel vandaag nog de vouchercode voor het stappenplan.

Niet meer mogelijk